motopress editor dont stop loading…

Home Forums WordPress Plugins Content Editor motopress editor dont stop loading…

This topic contains 112 replies, has 22 voices, and was last updated by  John Smith 3 weeks, 1 day ago.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 113 total)
  • Author
    Posts
  • #406402 Reply

    Claudio

    Hi,

    I’m using the WordPress 4.6.1 and Motopress Content Editor version 2.1.1.

    The Motopress Content Editor got deactivated after I installed the Yoast SEO plugin.

    The Yoast plugin version is 3.7.1 and I’m getting the following error on the dev console.

    load-scripts.php:2 Uncaught Error: no such method 'instance' for autocomplete widget instance(…)
    error @ load-scripts.php:2
    (anonymous function) @ jquery-ui.js:496
    each @ load-scripts.php:2
    each @ load-scripts.php:2
    $.fn.(anonymous function) @ jquery-ui.js:488
    onPostRender @ wp-tinymce.php:56d 

    Any particular reason for this?

    #406417 Reply

    Claudio

    I think I found the particular part that is causing the issue

    If you go to SEO > Titles and Metas > Post types and Hide the Yoast SEO Meta Box for Posts and Pages.

    Then Motopress Editor starts working. The only thing that this option seems to do is disable the options box for the Yoast Plugin in the Edit content page from wordpress.

    Hope this helps.

    Thanks

    #407439 Reply

    John Smith
    Keymaster

    Hi Claudio,

    That’s rather strange as Page Builder by MotoPress is fully compatible with Yoast SEO plugin. You can submit a request and we’ll have a closer look at your WordPress.

    Best regards,
    John

    #407782 Reply

    Hugo
    Participant

    Hi,

    I am having the same issue, when I try to edit to motopress it just sits idle and doesn’t load.
    The site in question is pcwerx.ca

    If you can help, that would be great.

    #407992 Reply

    John Smith
    Keymaster

    Hi Hugo,

    Probably there is some conflict with another plugin. You can simply deactivate all the plugins except Page Builder and see if it works. Then activate plugins one by one and find which one causes an issue.

    Best regards,
    John

    #408116 Reply

    Hugo
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #408486 Reply

    John Smith
    Keymaster

    Hi Hugo,

    We have found that you have used some <script> on your pages. You should try to use Embed element within Page Builder for using scripts on pages.

    Best regards,
    John

    #413874 Reply

    David
    Participant

    Hi There ,

    After to have install the last versions I got a similar problem ( but the system does not provide me any error ) he just never stop to load … have you any GOOD suggestions because all the solution bring up to my post does not work ….

    • This reply was modified 8 months, 1 week ago by  David.
    #413890 Reply

    David
    Participant

    Hi There ,

    I got the same issue and your solution bring does not work …

    This is a screenshot of the console

    2016-11-17_1417

    And yes I use the last version of ur plugin

    #413891 Reply

    David
    Participant

    2016-11-17_1419

    #415408 Reply

    John Smith
    Keymaster

    Hi David,

    If you have already tried to deactivate plugins, switch to another theme and check content of the page for scripts and Page Builder can not be launched then you can submit a request provide admin login data and website URL. We’ll have a closer look at it.
    Don’t forget to provide license key or purchase information so that we could identify your account.

    Best regards,
    John

    #425738 Reply

    Dejan
    Participant

    Hello from germany,

    my motopress editor also dont stop loading. but the problem is only with google chrome!
    with firefox the motopress editor working fine.

    anyone a idea?

    Best regards

    #428427 Reply

    John Smith
    Keymaster

    Hi Dejan,

    Check if there is some suspicious addon or extension installed at Chrome browser. Try to clear the cache in your browser and check it again.

    Best regards,
    John

    #431820 Reply

    Paul

    Dear Motopress support team,

    My Motopress won’t stop loading. I get this loading screen and it stops just before half the circel. Ive tried different browsers and clearing all the history, but no effect. It works on the computer of my friend. I have all the newest versions. Please help.

    Paul

    #432320 Reply

    Mark

    I have the same problem…

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 113 total)
Reply To: motopress editor dont stop loading…
Your information:




Posted on by  irlinger