motopress editor dont stop loading…

Home Forums WordPress Plugins Content Editor motopress editor dont stop loading…

This topic contains 112 replies, has 22 voices, and was last updated by  John Smith 3 weeks, 1 day ago.

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 113 total)
  • Author
    Posts
  • #432543 Reply

    John Smith
    Keymaster

    Hi,

    If it works on another PC then issue is on your side. Could you specify OS and browser you use with its versions? You can also submit a request providing admin login data and we’ll test plugin on our side.

    Best regards,
    John

    #437153 Reply

    Raffy Pedrajita

    I am currently testing this plugin, but I am stuck on this screen. Help.

    #437551 Reply

    Raffy Pedrajita

    Update:

    I was able to run in on Safari, but in Google Chrome, it just show this image… it is not loading.

    #438012 Reply

    John Smith
    Keymaster

    Hi Raffy,

    I’m sorry but could you provide more information about your case? What are the versions of plugin and WordPress? What license plan you ordered? Are there any content at your page or it new created page? What solutions provided at this forum you tried?

    Best regards,
    John

    #438999 Reply

    Raffy Pedrajita

    Hi John,

    I am using the free version only. I am hesitant to buy because of this issue.

    It is working fine in Safari, but not in Chrome. I can’t find any solution …

    Can you further assist?

    #439136 Reply

    John Smith
    Keymaster

    Hi Raffy,

    You can check the extensions installed at Chrome browser. Try to disable them and check Page Builder once again. Also test plugin on another PC.

    Best regards,
    John

    #445264 Reply

    Joanna Leung
    Participant

    Hi,

    I still encounter problems with the MotoPress Content Editor. I receive this error:

    Nonce error: Nonce is invalid. Try to reload page.
    Browser: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.87 Safari/537.36
    Platform: Win32

    Please advice

    Best regards,

    Joanna

    #445814 Reply

    inwendo GmbH
    Participant

    Hey, I have the same problem.
    Plattform: Mac OSX
    Tried on Safari and Chrome. Same Problem.

    null

    Latest Version of Motopress.

    #445957 Reply

    John Smith
    Keymaster

    Hi,

    Probably there is conflict with other plugin installed at your WordPress. Try to deactivate plugins one by one testing Page Builder to find one which is causing an issue.

    Best regards,
    John

    #449659 Reply

    Herman

    I got the next text when i click “√ędit with Motopress” by page HOME:

    An internal error occurred during loading Content Editor. Please submit this data to support team.
    Nonce error: Nonce is invalid. Try to reload page.
    Browser: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/51.0.2704.79 Safari/537.36 Edge/14.14393

    Can you help me

    #449692 Reply

    John Smith
    Keymaster

    Hi Herman,

    If the recommendation above is not helpful you can submit a request providing:

    – admin login details
    – website URL
    – license key

    Best regards,
    John

    #450346 Reply

    Benedicte E. v. Brasch

    Hello there,

    I have the same problem with Motopress Content Editor not loading. It happend after a redirect of a domaine, and me changing the site url.

    Info: An internal error occurred during loading Content Editor. Please submit this data to support team.

    Nonce error: Nonce is invalid. Try to reload page.

    Browser: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.12; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

    Platform: MacIntel

    #450417 Reply

    John Smith
    Keymaster

    Hi Benedicte,

    I can not provide you with solution due to lack of information provided. What version of plugin is installed? What theme do you use? What plugins are installed there? What solution provided on this forum/topic did you try?

    Best regards,
    John

    #451205 Reply

    Apex
    This reply has been marked as private.
    #453006 Reply

    John Smith
    Keymaster

    Hi Apex,

    make sure you use latest version of the plugin. Currently it is 2.1.1. Does it happen on existing page, new page or both? Could you submit a request providing admin login details?

    Best regards,
    John

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 113 total)
Reply To: motopress editor dont stop loading…
Your information:




Posted on by  irlinger